“A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa.”
Kosztolányi Dezső

Az afuzet.hu életvezetési és kulturális online magazin keresi új, alkalmi szerzőit, akik könyvajánlóikkal színesítenék az oldal tartalmát. Olyan lelkes betűfalók jelentkezését várjuk, akiknek lételeme az olvasás, akik szeretik, értékelik, és át tudják adni az olvasott történeteket másnak is. Legyen szó kortárs vagy klasszikus regényről, hazai vagy külföldi író történelmi-, önéletrajzi-, romantikus-, vagy szórakoztató kötetéről, ha úgy érzed, hogy meg szeretnéd osztani velünk kedvenc vagy legfrissebb olvasási élményedet, fogalmazd meg saját stílusodban, majd küldd el nekünk !

Ha az ajánlód megfelel az alábbi feltételeknek, azt nagy eséllyel megjelentetjük a Füzetben, valamint nagy esélyekkel indulsz a havonta kiosztásra kerülő könyves díjért!

A részvétel feltételei:
– minimum 14 éves kor (betöltött)
– az írás előtte máshol nem jelent meg

Az ajánló/kritika
– minimum 1 A4-, maximum 2 A4 oldal terjedelmű legyen
– szépirodalmi művet dolgozzon fel (azon belül műfaji megkötés nincs)
– saját gondolatokat tartalmazzon

A könyvajánlót kizárólag elektronikus úton, az info@afuzet.hu email címre várjuk. A tárgy mezőbe kérjük beírni, hogy “Könyvajánló”

Az ajánló címének nem kell feltétlenül azonosnak lennie az általa bemutatott könyv szerzőjével és a könyv címével, a jelentkező is adhat neki külön címet (de természetesen ez esetben is tartalmaznia kell a szöveg első részében a mű íróját és címét).

Egy szerző/jelentkező több könyvajánlóval is jelentkezhet!

A szakmai szempontok alapján kiválasztásra kerülő ajánlókat az afuzet.hu oldalán megjelentetjük.

A pályázók között havonta egy könyvcsomag lel gazdára, a legnagyobb olvasottságot és legtöbb kedvelést begyűjtő pályázó személyében.

Az eredményhirdetésre minden hónap közepén kerül sor. Az elsőre 2017. október 16-án.

A pályázati felhívás megjelenésének napjától folyamatosan várjuk az ajánlókat a fent megjelölt email címre (info@afuzet.hu), de ugyanide várjuk kérdéseiteket is a kiírás kapcsán.