Előző írásomban a fantasztikus Magnetspaceről ejtettem szót, amivel leleplezhetjük a különböző betegségeket. Mint azt a cikk végén említettem, a diagnózis után sem hagyjuk a klienset egyedül a problémával, olyan terméket adunk/javaslunk számára, mely egyszerre az egész test immunvédelmét fokozatosan emeli. Hogy milyen csodaszerről van szó?
A dr.Nona termékcsaládról, amely – talán kicsit erősnek tűnik a jelző, de kitartok mellette – egyedülálló a világon. Rengeteg hasznos táplálékkiegészítő vásárolható, ez az egy kivétel.

A Dr.Nona termékek alapja ugyanis a Halo-Complex nevű termékcsalád, melyet a feltaláló orvos Dr.Nona (a moszkvai és a new yorki orvosi- és természettudományos akadémia tagja, kutatóorvos) pontosan 20 évig fejlesztett saját laboratóriumában, miután kigyógyult a halálosnak elkönyvelt saját rákbetegségéből a Holt -tengeri só segítségével. Mindegyik Halo-Complex terméknek az alapja ugyanis a Holt-tenger só. A Holt-tengerről azt gondolták, hogy nincs benne élet, hiszen a 34 %-os sótartalmat se növény, se állat nem tolerálja. Tévedés. Az archea-baktéria nevű anyag, mely a földtörténet kialakulásakor már jelen volt, az egyetlen élő szervezet a tengerben és ez az összes termék alapja. Ilyen erős ellenállást, védelmet egyetlen mai vitamin se tud.

A mai kor erőszakos támadásai minden síkon (lelki, szellemi, fizikai) jelentkeznek. Ha nem tudod megvédeni magad, senki nem tud. A Dr.NONA termékek olyan szintre emelik az immunrendszered, amivel sokkal ellenállóbb leszel és sejtjeid igazi, egységes védelmet nyújtanak. Két hét alatt Candidától szabadítottunk meg vendéget. Érthetetlennek látszó bőrproblámát gyógyítottunk meg, három hónap alatt eltüntettünk krónikus allergiát, vegyszermérgezést. Dr.Nonával és egyéb gépi méregtelenítő kezeléseinkkel a vendég 30 súlyos problémáját három hónap alatt “lefeleztük” (idősebb vendég volt, a fiatalok érthető módon gyorsabban reagálnak).

Miért a csoda? Mert a Dr.NOna termékek nemcsak egy adott problémára fókuszálnak, (amit a termékszedés előtt a Magnetspace állapotfelméréssel meg is mutatunk a vendégeknek), hanem miközben egyensúlyt teremtenek a működési folyamatokban, pl. csökkentik a vérnyomást, pótolják a hiányzó nyomelemeket, segítik az emésztést irányító folyamatokat, csökkentik a puffadt hasat, kiűzik a bélférgeket, stb., olyan magas immunvédelmet hoznak létre, ami utána egy rövid ideig tartó termékszedéssel hosszú távra stabilizálható.

Amióta én ezt a terméket szedem, még náthás se voltam, az időjárásváltozásokat nagyon ritkán érzem már meg, emiatt kevesebbet fáj a fejem, sőt, sokkal lassabban fáradok el, a fáradtságérzet sokkal később jelentkezik és igaz, ami igaz, több, mint egy éve a háziorvost sem láttuk a gyerekekkel.
Pedig az ő torkukon letolni a viszonylag nagy méretű vitamintabit nem egyszerű, ezért gyakran el is mis-másolják a szedését, tehát nem szedik folyamatosan, hiába mérgelődök velük.

Megszüntettünk már Candidát két hét alatt, félelmet, stresszt építettünk le a magas vérnyomással egyetemben, a rettegő ember kiegyensúlyozott lett, a gyerek bőrén levő elváltozások eltűntek, székrekedés helyett normális ürítés állítódott be és még sorolhatnám a rengeteg pozitív jelenséget, változást.
Aki a parfümöt vitte, csak hitt abban, hogy igaz, amit a termékről olvastunk, nevezetesen, hogy láthatatlanul bolondulnak meg az ellentétes nem képviselői, de egy hónap múlva megsúgta nekem, hogy van barátja és nagyon boldog vele.

Akik Dr.Nona terméket szedtek, az idei téli-kora tavaszi influenza-járványt mosolyogva szemlélték, senki sem volt beteg, még a gyerekek se (pedig az osztály fele beteg volt). Egy éve foglalkozunk a termékkel, és minden nap egyre nagyobb tisztelettel kezeljük ezeket a csodatermékeket, amelyek egyébként hét nemzetközi orvoskongresszus témáját adták.
A termékek ára mégsem szemtelenül drága, a többszörését hagyod a gyógyszertárban, ha egy járvány felüti a fejét. A Dr. Nona termékek gyógyszerszedés mellett is működnek, elég magas hatásfokkal, de a legjobb a tiszta, egyéb teák-összevissza beszedett vitaminok helyett – legalább a tisztítás idejére – csak a Nona termékeket szedni.

Az alábbi összeállításban egy kis termékismertetőt találtak, amellyel különféle korcsoportokra bontva próbáltam meg átadni az alapokat.

25 – 40 éves korosztály

Okseen – erős antioxidáns. Segít helyreállítani a stressz okozta károsodást a szervezetben, javítja az oxigénellátást és növeli az energiát.
Lovseen – megszünteti a depressziós állapotot, javítja az agy és a végtagok vérellátását, serkentően hat az egész szervezetre. Ajánlott munkahelyi feszültség esetén. Növeli a libidót, ezért kiválóan alkalmazható potenciazavarok esetén vagy a nemi vágy hiánya esetén. Kifejezetten hangulatjavító. Dinamikus krém – fáradtság esetén a fülcimpákra kenve serkentően hat az egész szervezetre. Kiválóan alkalmazható gyulladásokra, ízületi panaszokra vagy akár sport baleseteknél. Ha reggel nehezen indul az ébredés, érdemes egy pöttynyi Dinamikus krémmel pontmasszázst végezni a két szemöldök közötti ponton, az orr és a felső ajak közötti ponton és az alsó ajak és az áll közötti ponton. 5 perc elteltével könnyen kipattanunk az ágyból.
Gonseen tea – az epeutak és a máj karbantartása talán ebben a korban a legfontosabb. Ebben nagy segítség a Gonseen tea. Továbbá segíti a koncentrációt és nagy mértékben csökkenti a stresszes állapot. Rendszeres fogyasztása segíti a vérnyomás normalizálását.

40 – 60 éves korosztály

Negyven éves kor felett már nem olyan rugalmas a szervezet és hajlamos a problémákat felhalmozni. Nehezebb megfelelően reagálni a stresszhelyzetekre, tovább tart a regenerálás. A prooxidánsok – antioxidánsok egyensúlya felborul, ami az oxidatív stressz kialakulásához vezet. Avagy egyenes út a megbetegedésekhez. Ezért fontos, hogy a szervezetbe megfelelő mennyiségű antioxidáns kerüljön és a már károsodott sejteket mielőbb regeneráljuk. Erre kiválóan alkalmazható az Okseen és a Ravseen. Az előbbi a keringés minőségét javítja, az oxigénellátást a szervezetben, az utóbbi a sejtregenerálást és az anyagcsere folyamatokat. A Gonseen tea frissen tartja az elmét, tisztít és regenerál. A Dinamikus krém a bőröregedést lassítja, serkent és segít különféle panaszok esetén.

60 éves kor felett

A legfontosabb termék ebben a korcsoportban a Goldseen. 60 éves kor felett a szervezetben 60% alacsonyabb a Q10-koenzim szérum szintje a kelleténél. Ezért nagyon fontos a megfelelő mennyiség bevitele étrenddel vagy étrend-kiegészítőkkel, mivel a Q10-koenzim segít a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásában, továbbá az energiatermeléshez is elengedhetetlen összetevő. A Ravseen feladata a sejtmembrán regenerálása és védelme. Ezen felül az erek rugalmasságának fenntartása és az agy működésének javítása. Ahogy növekedik az életkor úgy növekedik a szükséges mennyiség is. Naponta akár 6 kapszula is szükséges lehet a szervezet állapotától függően. A Gonseen tea a vérnyomást normalizálja, regenerálja és tisztítja a belső szerveket, serkenti az agyműködést. A Dinamikus krém hatásait már ecseteltük. Ebben a korban leginkább a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsökkentő hatása a legfontosabb.

A Dr. Nona termékek kiváló segítséget jelentenek a megelőzésben és a regenerálásban. Az ajánlott termékösszeállítást természetesen bármilyen módon lehet variálni. Mindenki a saját szokásait és esetleges egészségügyi problémáit figyelembe véve állíthatja össze saját házi patikáját. Az említett csomagok kiinduló pontnak tökéletesek.

A Magnetspace vizsgálatra be kell jelentkezni.
A tudatos ember nem panaszkodik, hanem cselekszik. Várunk szeretettel!

Főoldal

(x)

Olvasnál még több, hasonló témában írt cikket? Elsők között küldjük ki Neked friss írásainkat e-mailen, ha feliratkozol. Nyugi, nem fogunk bombázni kéretlen levélszeméttel, pluszban nem maradsz le semmiről, ami a Füzetbe készül. Adatvédelmi szabályzat