Az “Én szépséges Decemberem” amatőr fotó- és videópályázatra beküldött pályaművek értékelése a napokban lezajlott. Felhívásunkra nagyon változatos témájú fotók készültek, aminek természetesen nagyon örültünk. Az év utolsó hónapja jellemzően az ünnepekről szólt, de a tél szépségét más jelenségek is tükrözik, amelyek a nevezők képgalériájában is jól tetten érhetők.
Összesen 44 érvényes pályamunka érkezett a fotópályázatra, a 3 tagú zsűri az alábbiak alapján pontozta egyesével a képeket:

  • koncepció
  • esztétika
  • technika
  • relevancia

A zsűri tagjai:
Füzesi Zoltán fotográfus (www.moksaphoto.com)
Németh Sándor operatőr, vágó
Temesi Hilda szerkesztő, újságíró

Az összesített pontszámok alapján a dobogósok:

I. helyezett: Hideg decemberi reggel – Kahucz Erzsi 

Nyereménye: Méregtelenítő testkezelés professzionális-nem sebészeti testkezelő gépek segítségével 50.000 Ft értékben, az ünnepek utáni jó közérzetért a hévízi Rejuvena Esztétika felajánlásával.

Mínusz kilók, plusz évek!
Web: http://rejuvena.hu

Egy kis ízelítő a szépségszalon szolgáltatásaiból:

II. helyezett: Decemberi színkavalkád – Klotz Adrienne

III. helyezett holtversenyben:

Félig befagyva – Bödő Roland

Karácsonyi vidám – Faragó Éva

Sajnos a videó kategória már kevésbé mozgatta meg az alkotás szerelmeseit, felhívásunkra összesen egy pályamű érkezett. Beküldője a jelenleg nyugdíjas Tóth Zoltán amatőr videós, aki – mint azt levelében megírta – két éve végzett el egy filmes tanfolyamot, és néhány hónapja egy vágás oktatáson vett részt.
Ő így látta, így élte meg a decembert:

Nyereménye: 3 nap 2 éj pihenés Hévízen a Flóra Villában egy 3 fős apartmanban. A felajánlás a szálláshelyet foglalja magában, önellátással értendő. A villa csendes, kellemes környezetben található, a belvárostól 15 perc sétára. (A nyeremény a tulajdonossal történt előzetes egyeztetés alapján váltható be.)A nyerteseknek szívből gratulálunk!

A díjak átvételéről személyesen tájékoztatunk mindenkit, számukra levelet küldünk holnapig.

(Itt is szeretnénk jelezni, hogy a nyeremények készpénzre nem válthatók be!)

 

FIGYELEM!

Minden pályázó és azok családtagjai, barátai, ismerősei figyelmébe ajánljuk új pályázatunkat, ahol ez alkalommal nem a képek, hanem a szavak ereje dönt:

 

Olvasnál még több, hasonló témában írt cikket? Elsők között küldjük ki Neked friss írásainkat e-mailen, ha feliratkozol. Nyugi, nem fogunk bombázni kéretlen levélszeméttel, pluszban nem maradsz le semmiről, ami a Füzetbe készül. Adatvédelmi szabályzat