Az egzotikus szépségű Penélope Cruz (1974. április 28.- ) Oscar-díjas spanyol színésznő minden bizonnyal szerencsés csillagzat alatt született, mert nem csak csinos külsővel, hanem egy jó adag tehetséggel is megáldotta őt az ég. A  spanyol szex-szimbólum kegyeit olyan nagy rendezők keresték az elmúlt évtizedek alatt, mint Pedro Almodóvar, akivel számtalan filmben dolgozott együtt, vagy, mint Woody Allen, akiről köztudott, hogy nagyon válogatós. Nyilvánvaló volt, hogy Penélope a párválasztásban sem fog csalódást okozni (rajongóinak sem),  a Matthew McConaughey és Orlando Bloom hollywoodi sztárok után mégis egy spanyol férfi mellett kötött ki; de nem érte be kevesebbel, mint Javier Bardemmel, nők millióinak álompasijával. (Jó választás volt, no.)

A ma 43. születésnapját ünnepelő Penélope-tól olyan fotókat választottunk, amelyek a legjobb filmes szerepeiről, illetve a kifutón vagy családjával készültek.

 

A Sonka, sonka című filmben Javier Bardemmel

 

Nyisd ki a szemed!

 

Vanília égbolt

 

Rómának szeretettel!

 

Mindent anyámról

 

Las Bandidas

 

Vicky Cristina Barcelona

 

Férjével, Javier Bardemmel

 

Megtört ölelések

 

Volver

 

A világhírű spanyol rendezővel, Pedro Almodóvarral

 

Testvérével, Mónica Cruzzal

 

Johnny Depp és Penélope Cruz

 

Férjével, Javier Bardemmel

 

[wp_bannerize group=”top” limit=”1″]

Olvasnál még több, hasonló témában írt cikket? Elsők között küldjük ki Neked friss írásainkat e-mailen, ha feliratkozol. Nyugi, nem fogunk bombázni kéretlen levélszeméttel, pluszban nem maradsz le semmiről, ami a Füzetbe készül. Adatvédelmi szabályzat