Ha láttál egy jó színházi előadást, filmet, részt vettél egy jó koncerten, vagy tudomásod van egy szuper kiállításról a közeledben, amiről lenne mit mesélned, de nincs meg hozzá a megfelelő fórum, ahol értékelnék is a beszámolódat, ÍRD MEG NEKÜNK!

Ha elég ízesre sikerül ajánlód, ha fel tudod kelteni érdeklődésünket soraiddal, a Füzetben a helyed!

S ha már a programokról esik szó, itt az ideje, hogy bejelentsük: A FÜZET ÚJ SZOLGÁLTATÁSSAL GAZDAGÍTJA REPERTOÁRJÁT!

A héten beizzítjuk eseménynaptárunkat, ami kifejezetten az általunk kiválasztásra kerülő, elsősorban kulturális eseményeket fogja tartalmazni. Folyamatosan keressük azokat a mozikat, előadásokat, eseményeket, amelyekre mi is nagyon szívesen elmennénk, az ország bármelyik pontján.

Hogy mind színesebb kínálatot tudjunk oldalunkon megjeleníteni, Tőletek is várjuk a segítséget, hátha elkerüli a figyelmünket egy-egy jó kis program, ami pedig nagy hiba lenne. (A beküldött javaslatokat, ötleteket szűrjük, ezért nem kerül fel minden az eseménynaptárba.)

Akár hosszabb terjedelmű ajánlót küldtök egy már futó kulturális programról, akár egy tippet egy közelgő eseményről, leveleiteket az info@afuzet.hu email címre várjuk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, de még bőven akadna kérdés, várjuk jelentkezéseteket a megadott elérhetőségen!

Olvasnál még több, hasonló témában írt cikket? Elsők között küldjük ki Neked friss írásainkat e-mailen, ha feliratkozol. Nyugi, nem fogunk bombázni kéretlen levélszeméttel, pluszban nem maradsz le semmiről, ami a Füzetbe készül. Adatvédelmi szabályzat