Kép: Facebook

Magánemberek összefogásával kerül megrendezésre az a jótékonysági vásár december 9-én a Kőlevesben (Budapest, Kazinczy u. 41.), ahol több mint 50 alkotótól lehet majd vásárolni különböző szépséges és jó dolgokat. Az esemény különlegességét az adja, hogy a vásárfiák után befolyt összeg teljes egészét három szervezet között osztják majd el a szervezők. A program beharangozó oldalán az érintettekről is találtunk információkat:

Heti betevő
A Heti betevő hajléktalanoknak oszt minden vasárnap éttermi minőségű ételt. Ma már nem csak Budapesten, hanem vidéken is megtalálhatóak, így segítve az ottani rászorulókat. Bevételünk egyharmadával szeretnénk támogatni kezdeményezésüket.

KUCKÓ /önkéntes program/
A Kuckó önkéntes program néhány főből álló lelkes csapat, akik rászoruló gyerekeknek szerveznek programokat amikor csak a lehetőségük engedi. Legyen szó gyereknapról, egy jó fociról, angoltanításról vagy egy palacsinta buliról, az önkéntesek mindig előállnak valami kreatív aktivitással, amivel feldobhatják a fiatalok hétköznapjait. A karácsonyi ajándékvásárból befolyó összeggel a gyerekeknek készített Adventi ajándékcsomagjuk összeállításában szeretnénk nekik segítséget nyújtani.

Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát
A MFÖEK csapat három állandó tagja mellett éves szinten 10-20 lelkes, önkéntes ideiglenes befogadóval közösen küzdenek azért, hogy a gyeptelepeken minél kevesebb kutyus sínylődjön. Mentenek, adományokat gyűjtenek vidéki gyeptelepeknek, jótékonysági gyűjtéseket és sétákat szerveznek. Bevételünk egyharmadával az Ő munkájukat szeretnénk támogatni. 

Az eseményről, illetve a megvásárolható termékek alkotóinak/márkáinak nevéről ITT olvasható bővebben.

 

Olvasnál még több, hasonló témában írt cikket? Elsők között küldjük ki Neked friss írásainkat e-mailen, ha feliratkozol. Nyugi, nem fogunk bombázni kéretlen levélszeméttel, pluszban nem maradsz le semmiről, ami a Füzetbe készül. Adatvédelmi szabályzat